Två butiker och en fantastisk e-handel

Ja men det är SMX Sports grund att stå på. Främst två fantastiska butiker, en belägen i Göteborg och en belägen i Halmstad, samt en fantastisk e-handel som alltid är tillgänglig för att göra riktigt bra köp i. I själva butikerna så får man en känsla. En känsla av att personalen verkligen brinner för att åka hoj. Något som verkligen gör det möjligt för dig att få en service i världsklass. Inte bara för att man har personal som är sjukt kunniga med otroligt mycket erfarenhet, men framför allt för att dem har motorsporten som ett genuint intresse. De frågor du har haft har dem också någon gång haft men sitter nu inne på otrolig kunskap som dem kan dela med sig av till dig! Att besöka butikerna gör att man helt enkelt känner sig otroligt trygg och man får verkligen den experthjälp som man förväntar sig, det blir helt enkelt väldigt lätt och kul att handla delar och tillbehör till sin hoj här!

SMX Sports – här hittar du allt du söker!

E-handeln är ett tillägg som egentligen bara är ett ännu mer lyckat koncept. Här kan du nämligen alltid kontakta experterna i form av kundtjänsten! Oavsett vad du har för frågor eller funderingar så får du svar så snabbt som möjligt och då kan du enkelt beställa hem det du kan tänkas behöva till din hoj. Här finns det också möjlighet att få en otroligt bra översikt på vilket brett sortiment som SMX Sports faktiskt erbjuder. Det är allt från delar till hojen men lika många roliga tillbehör som kanske mer handlar om att man ”villhöver” istället för behöver om ni förstår… J Oavsett så finns det alltid något för dig och jag lovar att det kommer bli svårt att kontrollera shoppingen här!