Dags att bli sommarfräsch

Jag har gnällt och klagat över mitt slitna hår alldeles för länge nu alltså. Jag fattar inte varför omgivningen inte tröttnat på mig för längesedan, eller så har dom gjort det bara att dom inte säger någonting, hehe. I alla fall så har jag nu bokat tid för klippning och slingor i Göteborg och jag har tid nästa vecka. Herregud vad jag längtar efter att få känna mig lite snygg i håret igen. Jag kan inte ens minnas när jag klippte mig senast, det är nog över ett år sedan om jag skall vara helt ärlig.

Klippning och slingor för hela slanten

Nu är det dags för att klippa av minst 10 cm av håret. Jag tycker det är så snyggt med alla tjejer som har axellångt hår och är rakt klippt, så det lutar nog åt att jag testar en sådan frisyr tror jag. Jag slingade ju även håret blont där för något år sedan när jag var hos frisören senast, men det syns knappt längre eftersom utväxten blivit enorm nu. Därför tänker jag även göra nya slingor och denna gång i lite olika blonda nyanser. Jag tycker personligen att det ger mer liv till håret och det skiftar så fint i solljuset.

Räknar med några timmar i frisörstolen

Tänkt att det skall ta så lång tid om ett år innan man pallrar sig i väg till frisören, det är ju helt otroligt. Det som går så fort att bara boka en tid och sedan gå dit. Visserligen tar det ju en stund att genomföra när man har såpass tjockt och långt hår som jag har, då får man lätt räkna med några timmar i frisörstolen. Men det är det värt och nu längtar jag till nästa vecka när jag äntligen skall klippa och slinga håret och bli sommarfräsch!