Ansiktsbehandling rensar porerna

Vill man bli riktigt fräsch och känna sig som ny detta året ska man boka en ansiktsbehandling på närmaste hudklinik. Det finns en hel del olika sorters ansiktsbehandlingar som rensar porerna, så bara för att man har gjort en ”nyligen” betyder inte det att man inte kan göra en till. På en hudklinik kan man via en ansiktsbehandling inte bara förnya huden, man kan också föryngra den. Behandlingen kan också få bort jobbiga hudproblem, så som rosacea, konstig pigmentering och ärrbildningar. För att ta bort pigment och rosacea rekommenderas kemisk peeling, det är den mest djupgående ansiktsbehandlingen som hudkliniker i Sverige erbjuder.

Vill man inte genomgå en fullt så djupgående behandling kan man istället behandla huden med Nimue. Nimue är en serie produkter som är framtagna för att behandla huden skonsamt. Produkterna innehåller antioxidanter och andra bra ingredienser som gör huden bättre. Detta vare sig man har hudproblem eller helt enkelt vill se yngre ut. Under behandlingen får man oftast också massage i händer och axlar. Hela behandlingen sker med ånga som tillsammans med Nimuekrämen utför enzympeeling på huden. Krämen stelnar efter ett kort tag och formar en slags mask på ansiktet. Masken tillsammans med avflagnad hud tas sen enkelt bort.

På vissa kliniker ingår det även i ansiktsbehandlingarna att man får ögonbryn och ögonfransar förlängda. Det går samtidigt som förlängning av fransar även att färga dem. Detta är något som rekommenderas om man vill slippa sminka sig varje morgon.

Allt som allt finns det en del olika ansiktsbehandlingar som man kan gå igenom om man känner att man vill fräscha upp sig inför resten av 2019. Det är också avslappnande så alla som känner sig lite stressade kan även de kanske få lite välbehaglig avslappning och massage när de beställer en behandling. Tänk bara på att när ni väl ha börjat så kommer ni inte vilja sluta för att det är så otroligt härligt under behandlingen och efteråt.