Allt för camping

Jag älskar att kolla på grejer till camping och friluftsliv! Det finns alltid något bra som jag bara måste köpa, eller en uppdaterad pryl med lite bättre funktioner än den jag köpte för några år sedan. Att jag är en pryl-junkie vet jag redan men det är svårt att förklara för andra att jag bara är intresserad av att köpa ”allt för camping” och inte så mycket andra grejer. Jag är inte lika noga med inredning, elektronik eller kläder, utan det mesta jag handlar är för camping. Sedan campar jag extremt mycket i skogen också får jag väl tillägga och då måste jag ha utrustning för detta.

Camping i fjällen

Det härligaste som finns när vi talar om att campa, det är att fjällvandra med en stor ryggsäck med sovsäck, tält och liggunderlag. Jag gör alltid upp en öppen eld för att tillaga lite mat till frukost och middag på. Att släpa runt på tunga grejer som är helt onödiga, eller som räknas som lyx, det är inte min grej riktigt. Jag vill packa så lätt det bara går och försöker alltid att klara mig på vad naturen har att ge, vilket är beroende på vart jag ska vandra och vilken årstid det är.

Camping alla årstider

Jag älskar som sagt naturen och då gäller det alla årstider faktiskt. Att campa kan man göra när som helst, även i minusgrader, det gäller bara att ha med sig rätt utrustning för att slippa frysa vilket så klart är en säkerhet också. Snö är helt underbart och då vill jag bara ut i skogen för att titta på norrsken och det vackra vita landskapet och snön som har skapat häftiga figurer av alla träd och buskar. Det är faktiskt den mest avkopplande och härligaste tiden på året. Då allt är tyst, vitt och alldeles underbart.