Träningsläger i Tyskland

Hej, jag gillar verkligen att träna och nu är det så bra att jag har blivit inbjuden till ett träningsläger i Tyskland i februari nästa år. Det är en gammal bekant som träffade en tysk kille som numer bor i Frankfurt som har bjudit in mig, vi tränade en hel del ihop förr om åren och nu har hennes träningsgäng beslutat att dom ska ha ett gemensamt träningsläger ihop med lite spa och lite kul över en helg. Jag tycker detta låter skitkul, det vore fantastiskt kul att komma iväg och jag gillar verkligen tysk mat och tysk dryck, det är nog världens mest underskattade kök. Kraftiga rejäla och nyttiga rätter perfekt för mig som gillar att köra lite LCHF-style, då passar det ju bra med ister till maten t. ex. då det är animaliskt fet, vilket är jättenyttigt. Kompisens dotter fyller år samtidigt och jag vill verkligen överraska henne med lite bra presenter, jag försökte prata med henne lite på skoj över telefon med min högstadietyska vilket funkade sådär. Dock så tipsade dottern mig hennes favorit sajt om smycken, hon gillar att pyssla. Jag kollade in sajten och hittade en hel del mysiga saker att köpa till henne som t. ex. buchstabenperlen, glasperlen och holzperlen. Svåra ord, men förhoppningsvis trevliga presenter!

Nä, nu blir det en tur till gymmet igen för att köra lite mer träning, ikväll blir det ett hårt spinngpass!

Kommentarer är stängda.