Extraljus kan vara skillnaden, gör ditt liv lite säkrare

Alla vi som någonsin har kört en bil har nog någon gång fått känslan; Var sjutton kom han ifrån! Det kan handla om en fotgängare utan reflexer, eller en älg som hoppar upp från vägkanten. I de flesta fall slutar det ju bra, men en krock med en älg kan sluta riktigt illa. Många av dessa tillfällen hade kunnat undvikas helt om man bara sett människan/älgen/rådjuret lite tidigare. Ett enkelt sätt att förbättra de oddsen är att installera extraljus, med det på bilen får du både ett avsevärt mycket bättre helljus och bilen får en liten upprustning rent utseendemässigt. Något som är både snyggt och riktigt fräscht.

Extraljus kommer i alla sorters storlekar och ljusbilder så det finns varianter som passar oavsett vilken bilmodell du har eller vilken typ av ljus du föredrar. Med extraljus på ditt fordon får du rejält ökad sikt och kan köra säkert i trafiken även när det är mörkt ute.

Det första man måste göra är att bestämma vilken sorts ljus man vill ha. Det finns Spot som ger en smalare, mer koncentrerad ljuskägla framåt. Sedan finns extraljus-modellen Combo driving som ger ett vidare ljus, som lyser upp mer av vägren och sidor av vägen.

Kommentarer är stängda.