Har köpt ny matta på Stayhome

Har sedan en tid tillbaka inte haft någon matta i vardagsrummet. Anledningen till detta är för att efter en hemmafest hemma hos moi var det någon som råkade stöta till soffbordet, där ett par levande ljus stod och brann. Ljusen ramlade ner från soffbordet och landade rätt på mattan på golvet.

Då mattan var en sån matta med många fransar och strån tog det fyr i den nästan direkt. Som tur var så kunde jag springa till köket, hälla ut mitt vin och fylla mitt nu tomma glas med vatten från kranen.
Jag sprang ut till vardagsrummet och hällde ut vattnet på elden, som slocknade direkt. Tur i oturen spred sig inte elden, men det blev ett stort svart brännmärke i mattan, den kunde inte vara kvar. Så dagen efter slängde jag den.

Nu håller jag på att kolla på en annan matta, en fårullsmatta från Stay home. Anledningen till varför jag har valt en fårullsmatta är för den är vit (som min förra matta) och är mjuk och skön under fötterna. Jag valde att beställa online då jag inte har lust att gå i massa affärer för att hitta rätt sorts matta. Förhoppningsvis hinner jag få hem den innan långhelgen, återkommer med bilder.